Italiaans buffet
Voorbeeld van een Italiaans buffet
Schalen met antipasti
Dun gesneden kalfsvlees met een zachte
tonijn saus, ei en kappertjes.
* * *
Salade van tomaat, buffelmozzarella en verse basilicum.
Carpaccio van ossenhaas met parmezaankrullen en
verse bieslook.
* * *
Dun gesneden parmaham met verse vijgen in
rode wijn siroop en zoet gallia meloen.
* * *
Gemarineerde grote garnalen, olijven, rolletjes gemarineerde vissoorten met rucola en pulpo .
* * *
Salade van diverse gegrilde gemarineerde groenten en
extra vergine olijfolie, balsamico.
* * *
Pasta salade met groene asperges, pijnboompitten en
Italiaanse kruiden.
Warme gerechten
Huisgemaakte lasagna van rundvlees, napolitana saus,
bechamel en verse spinazie.
* * *
Kalfmedaillons met parmaham en salie en
een zachte gorgonzola saus.
* * *
Gebakken rode mul filet,gamba’s op gegrilde mediterrane groenten met een prosecco saus.
* * *
Rozeval aardappels uit de oven met rozemarijn,
knoflook en zeezout
* * *
Verse penne met pomodories saus
verse basilicum en parmezaansekaas.
Desserts
Gemarineerd bosfruit met lavendelhoning en vanille room.
* * *
Tiramisu dessert van lange vingers, mascarpone en
koffie met grappa.















