Italiaans buffet

Voorbeeld van een Italiaans buffet

Schalen met antipasti

Dun gesneden kalfsvlees met een zachte tonijn saus, ei en kappertjes.
* * *
Salade van tomaat, buffelmozzarella en verse basilicum. Carpaccio van ossenhaas met Parmezaankrullen en verse bieslook.
* * *
Dun gesneden parmaham met verse vijgen in rode wijn siroop en zoet gallia meloen.
* * *
Gemarineerde grote garnalen, olijven, rolletjes gemarineerde vissoorten met rucola en pulpo.
* * *
Salade van diverse gegrilde gemarineerde groenten en extra vergine olijfolie, balsamico.
* * *
Pasta salade met groene asperges, pijnboompitten en Italiaanse kruiden.

Warme gerechten

Huisgemaakte lasagna van rundvlees, napolitana saus, bechamel en verse spinazie.
* * *
Kalfmedaillons met parmaham en salie en een zachte gorgonzola saus.
* * *
Gebakken rode mul filet, gamba’s op gegrilde mediterrane groenten met een prosecco saus.
* * *
Rozeval aardappels uit de oven met rozemarijn, knoflook en zeezout
* * *
Verse penne met pomodories saus verse basilicum en Parmezaanse kaas.

Desserts

Gemarineerd bosfruit met lavendelhoning en vanille room.
* * *
Tiramisu dessert van lange vingers, mascarpone en koffie met grappa.

 

Voor meer informatie: info
© 2006-2024 Cucina Excellent