Lunch en diner

Menu’s voor lunch en diner, 3 of 4 gangen

Voorgerechten

Taartje met artisjok,asperge,tomaat, rucolla en gebakken kwartel borst,geconfijt pootje en Bresoalla.
* * *
Mini caesar salade met een pannacotta van pomodories gebakken,gamba’s,anjovis,croutons,parmezaanse kaas en gedroogde pancetta spek.
* * *
Carpaccio van dungesneden ossenhaas met een wilde asperge salade,truffeldressing en parmezaanse kaas krullen.
* * *
Proeverij van drie manieren bereidde zalm met een champagne dressing en gebakken kwarteleitje.
* * *
Frisse compositie van king krab,rode grapefruit en avocado,en antiboise dressing.

Tussengerechten

Kreeftensoep met dun gesneden coquilles.
* * *
Truffel cappuccino op basis van ossenstaartbouillon met warme crissini.
* * *
Gegrilde groene asperges,zeekraal,truffelaardapppel met gebakken rouget filet en een lauwwarme dressing met druivenpit mosterd.
* * *
Tagliatelle met lamsfilet,ruccola en gebakken paddenstoelen op tomaten coullies.

Hoofdgerechten

Gebakken Ierse runder entrecote op een doperwten, mash’’ fondue tomaatjes,paksoi en basilicum saus.
* * *
Gebakken zeebaars met gestoofde venkel,verse doperwten,lente ui en een blanke botersaus met limoen.
* * *
Gebraden eendenborst filet met een mediterraan aardappel taartje,gekonfijte witlof,gebakken shii-takes en rodewijn saus.
* * *
Grietfilet gegaard in Valderrama olijfolie, met kappertjes, salie en citroen.
* * *
Kalfsmedaillons met salie,parmaham en een gorgonzola saus,gegrilde courgettes en linguini.

Desserts

Gemarineerd bosfruit met witte chocolade moes, vanille room en een frisse merinque
* * *
Frisse limoentaart met frambozen sorbet en frambozen coullies.
* * *
Proeverij van diverse Italiaanse huisgemaakte desserts.
* * *
Gegratineerde flensjes met maanzaad, sinaasappel en vanille ijs.

 

Voor meer informatie: info
© 2006-2024 Cucina Excellent